Online verhalen vertellen

Met steun van het Nederlands Letterenfonds ontwikkelt bulkboek.nl nieuwe formats om klassiek literair werk online een nieuw leven te geven voor jonge lezers.

bulkboek.nl zoekt jonge talentvolle actrices!

Voor een online productie van enkele klassieke verhalen houden wij, later deze zomer, een auditie voor actrices van 16 tot 21 jaar.

De opzet is om een paar bestaande klassiekers (o.a. Woutertje Pieterse, Kees de Jongen en Sara Burgerhart) op een nieuwe manier te vertellen, online, met gebruik van korte videoclips, te draaien op locaties in het Amsterdam van nu. We richten ons met deze online productie op een jong publiek.
De opnames vinden plaats in Amsterdam en zijn dit najaar gepland, kort na de auditie, vooral in het weekend. Voor sommige rollen vragen we een langere periode van beschikbaarheid, enkele maanden op een vaste weekenddag. Voor andere (vooral jongere) rollen gaat het om 4 draaidagen in de weekends.
Er is een kleine vergoeding beschikbaar.
Het is een project van Stichting Bulkboek Post, in samenwerking met Theaterschool De Toneelmeester, en met steun van het Nederlands Letterenfonds.
Je kan je digitaal aanmelden, door een korte clip op te sturen waarin jij jezelf voorstelt.
Als je op basis van je clip geselecteerd wordt krijg je een uitnodiging voor een auditie bij Theaterschool De Toneelmeester in Amsterdam op 15 september 2018.

(alle aanmeldingsclips worden strikt vertrouwelijk behandeld en na afloop vernietigd).

De aanmelding

Bulkboek.nl is de website van De Stichting Bulkboek Post (KvK 70074704), een non-profit organisatie met als doel het stimuleren van het digitaal en online lezen van Nederlandstalige literatuur.